Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Een website moet duidelijk en informatief zijn voor zowel mensen, als voor robots. De robots van bekende zoekmachines zoals Google en Bing komen regelmatig langs op je website. Zoekmachine optimalisatie (SEO) zorgt ervoor dat het voor beide partijen als een prettig bezoek wordt ervaren!

Meer bezoek, meer omzet!

Het is natuurlijk altijd fijn om meer bezoekers op je website te krijgen. Vanzelfsprekend zal dit ook meer omzet opleveren, maar het is ook aan te raden op je conversie te optimaliseren zodat er nog meer bezoekers converteren.

Uiteraard kan geen enkele SEO specialist je garanties afleveren over de te behalen resultaten. Echter is het wel vaak mogelijk om technische verbeteringen door te voeren, en meer content te maken die gericht is op de juiste zoekwoorden.

Beginnen met Zoekmachine Optimalisatie

Zoekmachine marketing bestaat uit heel veel factoren die bepalen of een pagina, en je website, goed zichtbaar zijn in de resultaten van de grote zoekmachines. Wij kunnen je helpen om de belangrijkste factoren met je door te nemen en een SEO plan op te stellen.

Het plan bevat diverse onderdelen, namelijk:

  • Zoekwoorden onderzoek
  • Huidige interne link structuur
  • Merk onderzoek
  • Technische SEO
  • Beveiliging en mobiele bruikbaarheid

En nog diverse onderdelen…

In het zoekmachine plan bekijken we ook wat de “quick wins” zijn. Welke elementen kunnen we op korte termijn, legaal, verbeteren zodat je website hoger in Google komt? We kijken dan naar je huidige website en gaan aan de slag om volgens het plan de elementen te verbeteren.

Meten en Onderhoud van SEO

Zoekmachine optimalisatie is echter geen éénmalige actie, maar het is een terugkerende actie. Dit betekent dat we je op regelmatige basis adviseren en helpen om steeds beter te scoren.

Er worden dagelijks veel nieuwe domeinen geregistreerd en uiteraard zijn er ook veel website eigenaren bezig om zijn website te verbeteren. Dit betekent dat de concurrentie voor bepaalde zoekwoorden ineens hoger kan worden. Het is dus belangrijk om alle bezoeken van een zoekmachine goed te registreren.

Het meten van deze bezoeken kan gemakkelijk en gratis in Google Analytics. De bezoeken vanuit Google of Bing worden vaak automatisch herkend en je kan dan gemakkelijk inzien wat die bezoekers gedaan hebben. Doordat we meer inzicht krijgen in wat jouw gebruikers willen, kunnen we ook sturen op de juiste content.

Beveiliging en mobiele bruikbaarheid

Een belangrijk aspect van zoekmachine optimalisatie is de beveiliging van je website. We zullen dit onderwerp dan ook goed onder de loep nemen in ons advies.

Daarnaast is er voor mobiel internetverkeer zelfs een nieuwe Google index, waardoor het vanzelfsprekend is dat je website ook erg goed werkt op een mobiel device. Hierbij geldt natuurlijk, als het voor de gebruiker goed werkt, dan werkt het vaak ook goed voor zoekmachines!

Een goed zoekmachine optimalisatie advies voor bedrijven

We proberen je bedrijf op een duidelijke, maar vooral ook begrijpelijke manier te adviseren. In de marketing wereld zijn er veel hippe termen die vaak lastig te begrijpen zijn. Tijdens het verbetertraject willen we goede resultaten behalen, maar bovenal dat de website eigenaar ook begrijpt waarom we bepaalde zaken willen aanpassen.

En zoals vaak geldt, een goed advies begint met een vrijblijvend gesprek. Voor ons is het erg belangrijk om de klant goed te kennen, zodat we het beste SEO advies kunnen geven.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Neem nu contact met ons op:Onze diensten

Website & Webapplicatie

Voor professionele website's en webapplicaties bent bij ons aan het juiste adres.

Lees meer

Zoekmachine optimalisatie

Verbeter de online vindbaarheid van uw bedrijf door middel van zoekmachine optimalisatie (SEO).

Lees meer

Consultancy & Trainingen

Wij bieden ook trainingen en consultancy aan voor hosting, SEO en conversie optimalisatie.

Lees meer